Word jij onze nieuwe communicatieadviseur?

Carpe Diem Communicatie is op zoek naar een enthousiaste communicatieadviseur om ons team te versterken.

Goede en doeltreffende communicatie is jou op het lijf geschreven. Als communicatieadviseur voor Carpe Diem Communicatie werk je mee aan projecten van onze opdrachtgevers, stel je communicatieplannen op, stuur je op de planning en begeleid je de uitvoering van de communicatietaken.

Carpe Diem Communicatie is een no-nonsense communicatiebureau. Van het opstellen van de communicatiestrategie tot aan de uitvoering; bij ons ben je aan het juiste adres. Wij snappen hoe het werkt en helpen jou je doelen te halen. Wat jij wilt bereiken is voor ons de belangrijkste drijfveer. We bieden twintig jaar ervaring in perswoordvoering, strategische communicatie, tekstschrijven, bestuursadvisering, projectcommunicatie, zorgcommunicatie, gebiedscommunicatie en presentatietraining.

Over de functie

Het team van Carpe Diem Communicatie is scherp, bevlogen en professioneel. Daarom zijn we op zoek naar een ervaren communicatieadviseur die zelfstandig aan de slag kan en niet bang is om initiatief te nemen. Je stelt communicatieplannen op, voert de communicatieactiviteiten uit, adviseert over en ondersteunt bij de planning van de werkzaamheden, beheert en bewaakt de contentplanning en levert een positieve bijdrage aan de actieve werksfeer binnen het team. Bij Carpe Diem Communicatie werken we veel voor bestuurlijke/gemeentelijke organisaties, (enige) ervaring hiermee is daarom een pre.

Eisen

  • Je hebt een hbo- of wo-opleiding op het gebied van communicatie;
  • Je hebt al enige werkervaring als communicatieadviseur;
  • Je bent handig met social media, google analytics en Canva.
  • Je hebt relevante werkervaring binnen bestuurlijke/gemeentelijke organisaties;
  • Je wilt je ontwikkelen in projectcommunicatie, zorgcommunicatie en/of gebiedscommunicatie;
  • Je maakt effectief contact met specifieke doelgroepen en weet hen te betrekken door middel van relevante communicatie;
  • Je bent zelfstandig, behoudt makkelijk overzicht en kan goed omgaan met deadlines;
  • Je vindt het geen probleem om zowel op afstand als op locatie te werken;
  • Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands.

Aanbod

Je komt terecht in een team van drie enthousiaste professionals, de sfeer binnen de organisatie is informeel. Bij Carpe Diem Communicatie is geen werkdag hetzelfde en je krijgt de kans om veel te leren. De functie start vanaf september 2022, in eerste instantie voor 7 maanden, met perspectief op verlenging. Het gaat om een aanstelling voor 32 tot 40 uur. Je krijgt een marktconform salaris inclusief 8% vakantiegeld. Je hebt recht op 25 vakantiedagen op basis van een voltijdsaanstelling. Je ontvangt een laptop van de zaak en reiskostenvergoeding.

Solliciteren

Enthousiast geworden over deze functie? Neem contact op met Astrid Aarts via 06-44094639 of mail uiterlijk 13 juli 2022 je motivatiebrief met cv naar astrid@carpediemcommunicatie.nl.