‘Bewuster contact, een waardevol cadeau’

Naam: Monique Beukers — Beroep: bestuursadviseur Communicatie, gemeente Albrandswaard

“Corona maakt het drukker op het werk. Mijn collega richt zich nu volledig op de coronacommunicatie en haar normale werk komt nu op mijn bordje. Helemaal prima. Een dag vol online meetings is vermoeiend. Ik mis de non-verbale communicatie en het sparren met elkaar. Na twee online gesprekken maak ik steeds een korte wandeling, al is het maar een rondje door de tuin. Mijn twee honden hebben het nog nooit zo goed gehad. Ze zijn afgevallen omdat ik veel vaker met hen ga wandelen. Wat ik het meeste waardeer in deze tijd zijn de bijzondere contacten. Ik heb met minder mensen contact, maar kom daardoor juist tot diepere gesprekken die waarde toevoegen. Voor corona rende ik van de ene naar de andere afspraak, dat wil ik niet meer. Ook met familie heb ik bewuster contact, een waardevol cadeau.”

Beleef jij ook positieve dingen tijdens de coronaperiode? En wil je deze delen? Meld je dan aan voor de Midden-in-de-week-break van Carpe Diem Communicatie: annemarie@carpediemcommunicatie.nl.