“Ingewikkelde coronaprojecten vereisen out of the box-denkwerk”

Naam: Bart Evers – Beroep: bestuursadviseur, gemeente Rotterdam

“Als deze tijd me professioneel iets duidelijk heeft gemaakt dan is het dat ik dankzij thuiswerken mijn tijd efficiënter gebruik. Ik heb bijvoorbeeld ontdekt dat ik niet per se in een volle metro of tram naar mijn werk moet om te vergaderen. Als we straks weer terug naar ‘normaal’ zijn, blijf ik gedeeltelijk thuiswerken. Het wordt een 50/50-basis, want geregeld persoonlijk contact is ook nodig. Wat ik fijn vind aan deze periode is dat ik veel meer meekrijg van de ontwikkeling van mijn kinderen. Ze zijn 1 en 4 jaar, dus ze groeien elke dag. Het is mooi om dat nu vaker ‘live’ mee te maken. Corona brengt afwisseling in mijn werk. We werken slimmer samen, vind ik. Er lopen ingewikkelde projecten binnen de gemeente Rotterdam die direct aan corona zijn gelinkt en veel out of the box-denkwerk vereisen. Een echte uitdaging, dus. Mijn tip om de coronatijd positief door te komen: op tijd je werk loslaten en extra tijd besteden aan je hobby’s. Ik loop vaker hard. Dat is mijn uitlaatklep om er de komende tijd het beste van te maken.”

Beleef jij ook positieve dingen tijdens de coronaperiode? En wil je deze delen? Meld je dan aan voor de Midden-in-de-week-break van Carpe Diem Communicatie: annemarie@carpediemcommunicatie.nl.